Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Festa Major 2021 Concert Dr. Prats

Festa Major 2021 Concert Dr. Prats

drprats

 

Dissabte 21 d'agost a les 22:00 al camp de futbol vell de l'Arboç (al costat de l'estació de tren)

 

Places limitades, reserva anticipada disponible des del dimarts 17 d'agost a les 10:00 h fins que s'esgotin les entrades.

 

Aquesta reserva et permet accedir al concert, només es pot reservar una entrada per persona. Per evitar cues et recomanem anar a buscar la teva entrada durant els dies 18 i 19 d'agost , de 10:00 a 13:00 i de 18:00 a 20:00, a Casa de Cultura, carrer Major 37.

 

La reserva serà valida fins a 20 minuts abans del concert, independentment de si és té entrada o no.

 

Entrades disponibles: 0

DNI

Nom i cognoms

Correu electrònic

Codi postal

Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ. amb CIF P4301600E i domicili social situat a Carrer Major, 26, 43720 L'ARBOÇ DEL PENEDÉS (TARRAGONA) amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ  es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic  ajuntament@arbocenc.cat

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ , dirigint-se per escrit a l'adreça de correu ajuntament@arbocenc.cat o al telèfon +34 977 67 00 83

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l'enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ

He llegit i accepto la polítca de privacitat (Política de privacitat)
No sóc un robot