Festa Major de l´Arboç 2017

L’Arboç, 21 Agost de 2017

del 25 al 30 d´agost

Un dels escrits que faig cada any amb més il-lusió és aquest que teniu a les vostres mans.

 

Primer, perquè us puc felicitar la Festa Major i desitjar que gaudiu en aquestes dates acompanyats de totes les persones que estimeu. I segon, perquè aquest programa d´actes és una mostra de la feina feta, fruit de l´esforç i la col-laboració del gran teixit associatiu cultural del municipi, el qual esdevé un clar i únic exponent del folklore tradicional i popular que tant estimem. En aquest sentit, vull donar les gràcies a totes les entitats que contribueixen a dinamitzar i mantenir vives les nostres tradicions!

 

El programa d´actes d´enguany compta amb múltiples propostes per a totes les edats, tant les activitats més típiques i tradicionals com algunes de més innovadores, entre les quals, de ben segur, tothom hi trobarà el seu espai. Us animo a què us deixeu seduir, en un clima de germanor i civisme, pel goig i l´alegria que correran pels nostres carrers i places.

 

En aquesta edició, la Festa Major de l´Arboç vol rendir un merescut homenatge a l´Elenc Artístic Arbocenc, entitat centenària i, recentment, guardonada amb la Creu de Sant Jordi. Creada l´any 1916, l´entitat compta amb cent anys de trajectòria dedicada al teatre, potenciant la nostra cultura i la nostra llengua, i portant arreu de Catalunya el nom de l´Arboç. És també gràcies al seu treball que l´any 2004 la Festa Major de l´Arboç va recuperar el Ball Parlat de Sant Julià. Per tot això, enguany, l´Elenc Artístic Arbocenc és l´encarregat de pronunciar el pregó i de donar el tret de sortida a la Festa Major.

 

Aprofito també per felicitar els Minyons de l´Arboç en el 15è aniversari de la seva represa. Alhora, trasllado el meu agraïment més sincer a totes aquelles persones i entitats que, amb el seu esforç i dedicació, contribueixen a conservar i perpetuar les nostres tradicions i fan possible que la nostra Festa Major, any rere any, sigui una de les més típiques de Catalunya i ostenti la més elevada qualificació oficial que una festa pot tenir: Festa Patrimonial d´Interès Nacional. A tots i totes, moltes gràcies!

 

Com sempre, vull dedicar un especial recordatori a tots els arbocencs i arbocenques que gaudien de la nostra Festa Major i que ja no es troben entre nosaltres. Els tenim presents en aquestes dates tan assenyalades.

 

Només em resta, doncs, animar-vos a participar i gaudir de la nostra gran Festa Major!

 

Bona Festa Major!

 

Documents

Programa Festa Major 2017

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner