Salutació de l´Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,


Em complau donar-vos la benvinguda al web municipal de l´Ajuntament de l´Arboç, una eina digital que us permetrà accedir a tota aquella informació relacionada amb el nostre municipi.


L´Arboç viu una etapa de canvi on volem que el nostre consistori estigui més a prop que mai de tots vosaltres. Treballem amb il-lusió per a fer de la nostra vila un lloc obert, bonic i participatiu, pròxim a la ciutadania i als problemes que es presenten. Ens importen les persones i per això hem d´unir esforços a fi d´aconseguir la vila que tots i totes desitgem.

El web municipal continua el seu camí amb aquesta fita. En els diferents apartats podreu trobar tota la informació relacionada amb l´Ajuntament, així com el meu correu-e personal i els del equip de govern. A més, disposeu de la carpeta ciutadana per a conèixer l´estat dels vostres tràmits i la possibilitat de descarregar documents administratius que us facilitaran la seva presentació i registre un cop aneu a l´Ajuntament.

Us convido a tots i totes a explorar el web i gaudir de tots els serveis que teniu al vostre abast.

Aquest espai virtual ofereix les màximes facilitats per donar-nos a conèixer com la societat oberta i creativa que som, amb la nostra identitat perfectament reforçada per tradicions centenàries i un moviment associatiu altament funcional i potent.

Joan Sans
Alcalde de l´Arboç

 

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner