Curs d’ofimàtica gratuït per a majors de 55 anys a l’Arboç

L’Arboç, 17 Febrer de 2017

L’objectiu principal d’aquest curs de formació gratuït, és el de reduir la dependència de la gent gran des del punt de vista d’accés a les tecnologies de la informació i comunicació

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un curs d’ofimàtica bàsica per a majors de 55 anys. L’objectiu principal d’aquest curs de formació gratuït, és el de reduir la dependència de la gent gran des del punt de vista d’accés a les tecnologies de la informació i comunicació.

Les persones majors de 55 anys són un dels col·lectius que pateixen l’anomenada “fractura digital”, i que corren el risc de quedar-se en una situació de vulnerabilitat si no se’ls facilita l’accés a les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i l’aprenentatge del seu ús.

Per a més informació i/o inscripcions al curs d’ofimàtica per a majors de 55 anys, cal consultar la web del Servei d’Ocupació Municipal, www.som.arbocenc.org. Hom també pot adreçar-se personalment a l’oficina del Servei d’Ocupació al carrer Major 37 1r pis (Casa de Cultura), de les 11 a les 13 h, o bé trucar al 977 167 179, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça serveiocupacio@arbocenc.cat. Les places són limitades.

Aquesta acció formativa ha estat impulsada per la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç, i ha estat finançada pel mateix Ajuntament de l’Arboç i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del “Programa contra la fractura digital” del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic de l’Arboç (Pla de Barris).

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner