Curs d’ofimàtica gratuït per a majors de 55 anys a l’Arboç

L’Arboç, 17 Febrer de 2017

L’objectiu principal d’aquest curs de formació gratuït, és el de reduir la dependència de la gent gran des del punt de vista d’accés a les tecnologies de la informació i comunicació

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un curs d’ofimàtica bàsica per a majors de 55 anys. L’objectiu principal d’aquest curs de formació gratuït, és el de reduir la dependència de la gent gran des del punt de vista d’accés a les tecnologies de la informació i comunicació.

Les persones majors de 55 anys són un dels col·lectius que pateixen l’anomenada “fractura digital”, i que corren el risc de quedar-se en una situació de vulnerabilitat si no se’ls facilita l’accés a les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i l’aprenentatge del seu ús.

Per a més informació i/o inscripcions al curs d’ofimàtica per a majors de 55 anys, cal consultar la web del Servei d’Ocupació Municipal, www.som.arbocenc.org. Hom també pot adreçar-se personalment a l’oficina del Servei d’Ocupació al carrer Major 37 1r pis (Casa de Cultura), de les 11 a les 13 h, o bé trucar al 977 167 179, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça serveiocupacio@arbocenc.cat. Les places són limitades.

Aquesta acció formativa ha estat impulsada per la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç, i ha estat finançada pel mateix Ajuntament de l’Arboç i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del “Programa contra la fractura digital” del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic de l’Arboç (Pla de Barris).

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner