Actes del Carnaval a l´Arboç 2017

L’Arboç, 22 Febrer de 2017

L’Arboç presenta un dels Carnavals més dinàmics i amb més tradició del Penedès, amb totes les inscripcions disponibles cobertes amb carrosses i comparses del tot el Penedès

Imatge: Cartell promocional del Carnaval 2017 de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

L’edició 2017 del Carnaval de l’Arboç començarà el pròxim divendres 24 de febrer amb el Carnaval Escolar, que a partir de les 10 del matí sortirà de l’escola Sant Julià i anirà incorporant els nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal “Minyons” i els alumnes del Col·legi Residència. La rua escolar recorrerà l’avinguda Priorat, el Carrer Hospital, la rambla Gener, el carrer Major i acabarà amb una gran festa a la plaça de la Vila.

El Carnaval de l’Arboç seguirà el diumenge 26 de febrer amb la Gran Rua de Carnaval acompanyada del rei Carnestoltes. La festa començarà a les 12 del migdia a l’antic Camp de Futbol Municipal amb més de 30 carrosses i comparses. Des de primera hora del matí s’espera que l’Arboç arribin vehicles procedents de tot el Penedès.

La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa: Avinguda M. Cinto Verdaguer, C. Rafael de Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, Passeig Panxita, C. Muralla, Av. M. Cinto Verdaguer, C. Major, i finalitzarà a les 14:30 hores a la Rambla Gener.

Per als més petits, el pròxim dissabte 4 de març a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc la Rua i el Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics de la Patrulla Canina, que sortirà des de la plaça de Catalunya amb l’acompanyament dels trenets de Rufino. El recorregut de la rua infantil serà Pl. de Catalunya, Av. Sant Jordi, C. De l’Hospital, Rambla Gener, C. Major, Pl. Badalota, c. Rafael Casanoves i arribada a l’aparcament de darrere l’església.

En acabar la Rua tots els participants podran gaudir al Local Arbosense del Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics de la Patrulla Canina, i la súper batalla de confeti.

Tots els actes de Carnaval són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner