L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona

L’Arboç, 28 Febrer de 2017

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitzen tot un seguit d’actes la setmana del 6 al 10 de març

Imatge: Cartell promocional dels actes del Dia de la Dona (Autor: Aj. de L’Arboç)

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col•laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitzen tot un seguit d’actes la setmana del 6 al 10 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2017.

Amb l’objectiu d’aplegar el màxim nombre de dones de l’Arboç i comarca, l’Ajuntament de l’Arboç articula tota una proposta d’actes commemoratius que es perllonguen al llarg de la setmana del 6 al 10 de març.

Dilluns 6 de març a les 6 de la tarda, al local Arbosense hi haurà jornada de portes obertes al Ball Lineal, i totes aquelles persones que ho desitgin podran participar en l’activitat. En acabar s’obsequiarà als assistents amb un petit piscolabis.

Dimarts 7 i dijous 9 de març, de les 5 a les 7 de la tarda, les cuines de l’Escola Sant Julià acolliran ambdós tallers de demostració de cuina a càrrec del Martí de la “Fonda Comerç Can Peraire.

Dimecres 8 de març, a les 7 de la tarda a l’Auditori Municipal, tindrà lloc la llegida del manifest del Dia Internacional de la Dona, que aquest any anirà a càrrec de les Sres. Daylis Fonteboa Jorge i Ikram Azaroual Al Allali, tècniques del Centre Obert de l’Arboç.

Divendres 10 de març a les 7 de la tarda, al local El Centre s’ha programat l’actuació del Show Mag Màgic. En concloure l’espectacle de màgia, hi haurà sopar i ball amenitzat per showman local Rufino.

Per apuntar-se a les activitats cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil, situat al carrer Major 37 de l’Arboç. El preu del paquet de totes les activitats és de 7 euros.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner