L’Arboç ja té data per la VI Fira Modernista del Penedès

L’Arboç, 1 Març de 2017

El certamen se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 d’abril de 2017

Imatge: La visita guiada a La Giralda va ser un dels actes més concorreguts de la V edició de la Fira Modernista del Penedès (Autor: O. Méndez)

Ja han començat els preparatius de la sisena edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l’Arboç els propers 29 i 30 d’abril de 2017 i que aquest any tindrà en la música un dels eixos temàtics principals. A més, donada la festivitat del dilluns 1 de maig, s’ha programat una jornada de diumenge amb més intensitat i més actes i que es perllongarà fins ben entrat el vespre.

A partir del pròxim 27 de març s’inicien les inscripcions de parades pels empadronats a la vila. Tots els arbocencs interessats poden trobar el formulari d’inscripció a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat, o bé també hi ha la possibilitat de recollir-lo presencialment a l’oficina de turisme, al carrer Major 37 baixos. Per a més informació cal trucar a l’Oficina de Turisme, al 977 16 77 25, d’11 a 13 h i de 18 a 20 h.

La Fira Modernista del Penedès, creada i concebuda per l’Ajuntament de l’Arboç, ha estat des dels seus inicis una clara aposta estratègica del municipi per posicionar-se com la capital del Modernisme al Penedès i un dels seus principals nodes turístics. De fet, el jove certamen arbocenc, amb només 5 edicions, s’ha consolidat com una de les més importants de Catalunya.

De tota la programació de la Fira Modernista, ha estat la denominada “Marató de Teatre d’Època al Carrer”, l’acte més seguit i aplaudit des de la seva primera edició. Enguany, més de 10 companyies arbocenques i de tot Catalunya ompliran els carrers de l’Arboç d’escenes i d’ambient modernista. Com cada any també, la Fira Modernista presentarà moltes novetats que l’organització anirà revelant en properes dates.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Documents

CITACIO ALS INTERESSATS DEL PROCEDIMENT 20170077

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner