XXVè Cros Escolar de l’Arboç

L’Arboç, 7 Març de 2017

El proper diumenge 12 de març l’Arboç celebrarà el XXVè Cros Escolar. Aquesta prova, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començarà a les 11 del matí a la zona mestral.

Imatge: Cartell del XXVè Cros Escolar de l’Arboç (Font: AMPA St. Julià)

El proper diumenge 12 de març l’Arboç celebrarà el XXVè Cros Escolar. Aquesta prova, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començarà a les 11 del matí a la zona mestral; als carrers que hi ha entre l’institut i l’estació de ferrocarril de l’Arboç.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l´Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya.

S’espera que la prova esportiva compti amb una participació al voltant dels 600 esportistes, des dels 3 anys fins a la categoria de majors de 18 anys. El cros escolar de l’Arboç comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i Freixas, la regidora d’Ensenyament, Sra. Sònia Magrané, i la directora de l’Escola Sant Julià, Sra. M. Glòria Guardià.

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu és una iniciativa de l’AMPA de l’Escola Sant Julià de l’Arboç juntament amb el centre docent, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner