FUTRAC! L’ARBOÇ torna els dies 1 i 2 d’abril

L’Arboç, 8 Març de 2017

L´Arboç acollirà la segona edició de l´exitosa trobada de Food Trucks

Imatge: L´Arboç acollirà la segona trobada de Food Trucks del municipi (font: Aj. de l’Arboç)

La segona edició de FUTRAC! L’ARBOÇ, que arriba carregada de novetats, repeteix espai i ocuparà el tram final de la Via Augusta, tocant al poliesportiu municipal. L’any 2016 l’Arboç va un dels primers municipis en tot el Penedès en estrenar el format de trobada d’aquesta modalitat amb una molt bona acollida.

Un Food Truck (de l’anglès "camió de menjar"), és un vehicle gran condicionat per elaborar i vendre menjar. Normalment compten amb cuines a bord que permeten preparar plats més o menys elaborats. Per norma general, el food truck està associat a diferents tipus de menjar ràpid, com hamburgueses, frankfurt o tacos. No obstant, a partir de l’any 2009 alguns cuiners de Califòrnia varen canviar el concepte cap a restaurants itinerants amb plats més elaborats. Fa pocs anys la moda del food truck va arribar a Catalunya, on cada cop és més popular.

FUTRAC! L’ARBOÇ se celebrarà el proper dissabte 1 d’abril durant tot el dia, i el diumenge 2 d’abril fins a mitja tarda. Inclourà una gamma variada de vehicles i propostes culinàries a més d’activitats, animació per a totes les edats, i algunes sorpreses.

FUTRAC! L’ARBOÇ és un esdeveniment creat, impulsat i organitzat des de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el doble objectiu d’incidir, d’una banda, en la positiva dinamització econòmica que està experimentant la vila en els darrers temps i, de l’altra banda, reforçar la promoció turística de l’Arboç com a destinació de turisme cultural amb una important component enogastronòmica.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner