L’Arboç capital catalana de la música tradicional

L’Arboç, 22 Març de 2017

Una cinquantena d’alumnes de les Aules de Sons de tot Catalunya celebren la trobada “Tastet 2017” aquest dissabte 25 de març a l’Arboç

Imatge: Imatge promocional del “Tastet 2017” que acollirà l’Arboç el proper 25 de març (font:Aula de Sons)

El proper dissabte 25 de març de 2017, l’Arboç acollirà “Tastet 2017”, una trobada d’alumnes, a partir dels 8 anys, de les escoles de música tradicional que l’Aula de Sons té en funcionament a tot el territori català.

Durant tota la jornada de dissabte, “Tastet 2017” omplirà diversos espais de la vila de tot tipus d’activitats on la música tradicional en els seus diversos formats serà la gran protagonista.

A partir de les 10 del matí tots els inscrits podran assistir a algun dels diversos tallers especialitzats que impartiran professionals de primera línia dins el món de la música tradicional de Catalunya. Les temàtiques dels tallers seran molt variades i comprendran des d’aspectes relacionats amb el manteniment dels instruments, fins a aspectes relacionats amb les noves tecnologies, passant per arranjaments, acompanyaments musicals o instrumentació.

Paral·lelament, també s’ha preparat un programa d’activitats pels pares i acompanyants, que podran gaudir de visites als principals monuments i atractius turístics de la vila.

Després del dinar i d’una sobretaula musical, a les 6 de la tarda tindrà lloc a la plaça de la Vila, sota el balcó de l’Ajuntament, l’acte de presentació de la nova música del Garot, peça creada pel prestigiós músic, Sr. Dani Carbonell. Tot seguit, els carrers de l’Arboç acolliran una cercavila amb la participació de tots els alumnes del “Tastet 2017”, del Garot, i els Gegantons de l’Arboç.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la plana web de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç de l’Aula de Sons http://www.auladesons.cat/les-aules/l-escola-municipal-de-musica-tradicional-del-penedes-a-l-arboc/60-activitats/147-tastet-2017

“Tastet 2017” és una iniciativa de l’Aula de Sons amb el patrocini de l’Ajuntament de l’Arboç i la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç, l’Associació Cultural El Seguici i la Colla de Gegants i Nans de l’Arboç.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner