La Policia Local de l’Arboç efectua una detenció

L’Arboç, 21 Abril de 2017

Es va detenir una persona veïna de l’Arboç per presumpte delicte de robatori amb força

Imatge: Cos de Policia Local de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

La matinada del dilluns 10 d’abril, el cos de Policia Local de l’Arboç va fer una batuda després de rebre l’avís per part d’un veí que va veure dues persones forçant la porta d’un local. Es va detenir una persona veïna de l’Arboç per presumpte delicte de robatori amb força.

Després de rebre l´avís per part d´un ciutadà, que va veure com dues persones forçaven la porta de Cáritas, la Policia Local va fer una batuda pels carrers del municipi i va iniciar una persecució amb els dos sospitosos. Finalment, les forces de seguretat van aconseguir detenir a la Plaça Antonio Machado a un dels individus, veí de l´Arboç.

A més, el consistori informa també que el modus operandi d´aquests assaltants coincideix amb altres fets ocorreguts al poble en els darrers temps.

L´Ajuntament vol reconèixer la professionalitat i cura amb què els agents municipals duen a terme la seva tasca al servei de la seguretat i la tranquil·litat dels arbocencs i arbocenques, així com a la resta de cossos policials per la seva capacitat de coordinació i actuació.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner