Concert final de curs de l’escola de música tradicional

L’Arboç, 6 Juny de 2017

Aquest diumenge 11 de juny a les 7 de la tarda, a la plaça de la Puntaire de l’Arboç

Imatge: Cartell promocional del concert de final de curs 16-17 (Font: Aj. Arboç)

El proper diumenge 11 de juny a les 7 de la tarda, a la plaça de la Puntaire de l’Arboç, tindrà lloc el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç. Un acte on els alumnes son els protagonistes i poden tocar les peces apreses durant el curs.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, és una entitat gestionada per l’Ajuntament de l’Arboç que té la seva seu al carrer Nord s/n, en un edifici de nova planta especialment concebut per acollir-la. Tenint en compte que la “Festa Major de l’Arboç i les seves músiques” van ser declarades Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 2009, és una prioritat per l’Ajuntament de l’Arboç la conservació i perpetuació del llegat de la música tradicional. És per això que es dediquen molts esforços a la gestió i millora de la qualitat de l’ensenyament de la música tradicional a l’Arboç.

Aviat s’obrirà el termini per a les preinscripcions per al curs 17-18. Hom pot obtenir informació general i de les condicions de matriculació per al proper curs a l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç a través del correu electrònic auladesons@auladesons.cat, o bé a l’adreça web http://www.auladesons.cat/prenscripcions

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner