Homenatge a l’Elenc Artístic Arbocenc per la consecució de la Creu de Sant Jordi

L’Arboç, 7 Juny de 2017

L’Ajuntament de l’Arboç organitza, el proper dissabte 10 de juny de 2017, un homenatge públic a l’Elenc Artístic Arbocenc en reconeixement de la recent consecució de la Creu de Sant Jordi

Imatge: Cartell Promocional del reconeixement de la Creu de Sant Jordi concedida a l’Elenc Artístic Arbocenc (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç organitza, el proper dissabte 10 de juny de 2017, un homenatge públic a l’Elenc Artístic Arbocenc en reconeixement de la recent consecució de la Creu de Sant Jordi.

Els actes començaran a les 10 del matí a la plaça de la vila amb una xocolatada popular. A les 12 del migdia, tindrà lloc a la Casa de Cultura la recepció oficial amb la presentació de la Creu de Sant Jordi. Tot seguit, a les 13.15 h, l´Elenc Artístic Arbocenc obsequiarà a tots els assistents amb un petit espectacle musical a la plaça de la Vila.

Al vespre, a les 21 h, es descobrirà i inaugurarà una placa commemorativa de la Creu de Sant Jordi. Tot seguit, el director de l’Elenc Artístic Arbocenc, Sr. Xavier Canals, adreçarà unes paraules a tots els assistents i, a continuació el Teatre El centre acollirà una petita antologia de lectures de fragments d’obres significatives de la història de l’Elenc. Ja per acabar, s’oferirà un petit refrigeri a tots els assistents al pati del Centre.

L’Ajuntament de l’Arboç, esperona a tots els vilatans a sentir-se ben orgullosos de tenir al municipi entitats com l’Elenc Artístic Arbocenc, i els convida a assistir als actes de reconeixement de la Creu de Sant Jordi el dissabte 10 de juny Tots els actes són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de l’Elenc Artístic Arbocenc.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner