Oberta la preinscripció a l’Aula d’Adults de l’Arboç

L’Arboç, 9 Juny de 2017

Fins el proper 22 de juny tots els interessats poden adreçar-se al 3r pis de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 6 a 9 de la tarda

Imatge: Cartell promocional de l’oferta formativa de l’Aula d’Adults (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ja ha obert el període de preinscripció de l’Aula d’Adults Municipal. Fins el proper 22 de juny tots els interessats poden adreçar-se al 3r pis de la Casa de Cultura (carrer Major 37), de dilluns a divendres de les 18 a les 21 h, a informar-se o preinscriure’s.

L’Aula d’Adults de l’Arboç ofereix dos tipus de cursos; el denominat Curs de Formació Instrumental, que consisteix en una formació bàsica per aprendre a llegir i escriure; i el Curs preparatori per l’accés als cicles formatius de grau mitjà.

La millora de les aptituds acadèmiques de tots els ciutadans i la formació en general, com a mitjà per obtenir una millor capacitació i poder accedir al mercat de treball, és una de les prioritats de l’Ajuntament de l’Arboç. És per aquest motiu que es promouen regularment accions formatives com les que impleneta l’Aula d’Adults Municipal.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner