Cloenda del curs de controlador d’accessos organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç

L’Arboç, 12 Juny de 2017

Ha estat un curs de 60 hores de durada adreçat a les persones empadronades al municipi que volen iniciar la seva trajectòria laboral dins del sector de la seguretat privada

Imatge: Joan Sans amb els alumnes del curs a l’aula de formació de Cal Freixas, a l’Arboç (Font: N. Piñero)

El passat dijous 8 de juny va concloure el curs de “Controlador d’Accessos” que ha organitzat l’Ajuntament de l’Arboç a l’Aula de Formació de Can Freixas. Ha estat un curs de 60 hores de durada adreçat a les persones empadronades al municipi que volen iniciar la seva trajectòria laboral dins del sector de la seguretat privada.

L’alcalde l’Arboç, Sr. Joan Sans, va lliurar personalment a cada alumne el seu certificat acreditatiu d’assistència al curs. A partir d’aquest moment tots els aspirants hauran de superar les proves de selecció realitzades pel centre i un test psicotècnic. Posteriorment, les persones aspirants podran sol·licitar a la Direcció General d’Administració de Seguretat o als Serveis Territorials de Joc i Espectacles corresponents, el carnet d’habilitació com a personal de control d’accés.

Aquesta formació ha estat subvencionada per la regidoria d’ocupació l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner