L´àrea de Participació Ciutadana ja té Facebook propi

L’Arboç, 4 Juliol de 2017

L´Ajuntament de l´Arboç crea un perfil de Facebook especialitzat en temes de participació. Aquesta nova eina, que s´emmarca en el pla de treball establert al Pla Director de Participació Ciutadana, permetrà optimitzar la tasca informativa que es dugui a terme en el futur sobre processos participatius. Per a fer-se seguidor del nou perfil només cal consultar aquest enllaç.

L´Ajuntament de l´Arboç ha obert un nou canal de comunicació a les xarxes socials. Un espai on els veïns i veïnes podran conèixer de primera mà totes les novetats relatives a actuacions i projectes que s´impulsin des del consistori per tal de fomentar la implicació dels veïns i veïnes en la presa de decisions sobre el present i futur del municipi. Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, recalca la importància d´aquesta implicació ciutadana en els afers públics i afirma que "la participació de la població en el disseny i desenvolupament de les polítiques públiques fomenta el raonament crític i el comportament cívic, un fet que permet construir plegats, de manera conjunta i consensuada, un projecte col-lectiu de progrés".

Amb la creació d´aquest perfil a Facebook, l´Arboç continua avançant en termes de democràcia participativa, donant així compliment al full de ruta traçat en el Pla Director de Participació Ciutadana, que representa un salt qualitatiu important quant a transparència i qualitat democràtica.

L´Ajuntament de l´Arboç anima els veïns i veïnes a fer-se seguidors d´aquest perfil de Facebook, que neix amb la voluntat d´aprofundir en les polítiques de participació ciutadana i potenciar el flux comunicatiu entre la ciutadania i l´administració local.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner