Cloenda del Taller d’estimulació de la Memòria

L’Arboç, 23 Juny de 2017

Molt bona acollida d’aquesta activitat

Imatge: Fotografia dels alumnes del torn de tarda del Taller de Memòria (Font: S. Sedó)

El passat dimecres 21 de juny va concloure el “Taller d’estimulació de la memòria” per a majors de 55 anys que ha organitzat l’Ajuntament de l’Arboç de novembre de 2016 a jumplint-se totes les places disponibles i generant-se una considerable llista d’espera per assistir-hi. Aquest fet fa l’Ajuntament de l’Arboç es plantegi, per una banda, organitzar-ne un nou “Taller d’estimulació de la memòria” de cara al proper curs 2017-18, i de l’altra banda, prosseguir l’experiència amb els alumnes d’aquest any fent una continuació del “Taller d’estimulació de la memòria. Nivell avançat” de cara també al curs 2017-18.

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç vol agrair el gran interès mostrat per molts ciutadans en aquesta iniciativa.

Aquesta ha estat una activitat gratuïta organitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, i finançada pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner