4a edició de “L’Embruixada” el dissabte 22 de juliol a l’Arboç

L’Arboç, 20 Juliol de 2017

L’Embruixada és una combinació de mercat remeier i esotèric, amb tallers infantils, concursos, conferències i un gran espectacle itinerant

Imatge: Cartell promocional de la quarta edició de L’Embruixada (Autor: L’Embruix.cat)

El proper dissabte 22 de juliol, tindrà lloc al carrer Major i adjacents de l’Arboç, la quarta edició de “L’Embruixada”, organitzada per l’associació L’Embruix.cat amb la col•laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

“L’Embruixada” és una combinació de mercat remeier i esotèric, amb tallers infantils, concursos i conferències. Aquesta és l’exitosa fórmula que va triar L’Embruix en les tres primeres edicions per atraure públic de totes les edats i que, ara, es consolida en aquesta quarta edició de l’esdeveniment.

De les 11 a 21 h, el carrer Major acollirà el Mercat Remeier i Esotèric, i els Arbres dels Desitjos, on tothom podrà deixar testimoni dels seus desitjos. La Casa de Cultura acollirà l’exposició “L’Embruixada, quatre anys construint il·lusions”, que es podrà admirar de les 11 a les 14h, i de les 17.30 a les 19.30h.

A dos quarts de 12 del matí es realitzarà el concurs infantil “Pinta un personatge de l’Embruix”. A les 2 del migdia s’anunciaran els guanyadors i es lliuraran els premis.

A les 12.30h del migdia a l’auditori municipal, Maria, de Teràpies l’Arboç, pronunciarà la conferència “Les flors de Bach” segons l’ensenyança del Doctor Edward Bach.

A les 18:30h, la Casa de Cultura acollirà una Meditació guiada amb els àngels i les arcangelines, a càrrec de Maria de Teràpies l’Arboç.

I a partir de les 10.30h de la nit, en diversos punts del nucli antic de la vila (plaça de la Puntaire, plaça del Centre, plaça Major, carrer Rafael Casanoves i plaça Antonio Machado) tindrà lloc l’espectacular espectacle itinerant “L’Embruixada”, una representació al·legòrica amb elements de l’imaginari popular, éssers fantàstics i de més reals, amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música Tradicional.

Seguidament, a la plaça Antonio Machado (darrere l’església) aproximadament a les 12 de la nit, tindrà lloc la festa de cloenda de “L’Embruixada” amb l’acompanyament dels dj´s Vïal i Jet Selector de "La WeeKend Collective" de l´Arboç.

“L’Embruixada” és un esdeveniment organitzat per L’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç i l’Aula de Sons.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner