L´Ajuntament de l´Arboç estrena un nou servei d´alertes per a dispositius mòbils i tauletes

L’Arboç, 21 Juliol de 2017

El consistori obre un nou canal de comunicació amb l´objectiu de què els veïns i veïnes puguin conèixer de primera mà i a l´instant totes les novetats en l´àmbit municipal, donant així compliment al full de ruta traçat en matèria informativa en el Pla Director de Participació Ciutadana.

L´Ajuntament de l´Arboç estrena nou perfil a l´aplicació eBando per tal d´optimitzar encara més la tasca informativa i donar a conèixer les activitats i actuacions públiques de forma instantània, transparent, actualitzada i de fàcil accés. Així doncs, a través d´aquest canal directe de comunicació, els veïns i veïnes rebran les informacions més rellevants de l´actualitat de l´Arboç al seu telèfon mòbil o tauleta, d´una manera senzilla, resumida i gratuïta. Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, destaca que "aquesta plataforma permet difondre els esdeveniments de la vila, avisar sobre possibles incidències i, en definitiva, modernitzar la nostra manera de comunicar i relacionar-nos amb la ciutadania, per això animem a tothom a descarregar-se l´aplicació".

Per poder rebre el nou servei d´alertes de l´Ajuntament, els arbocencs i arbocenques només han de seguir aquestes instruccions: descarregar l´aplicació gratuïta eBando a través del Google Play d´Android o l´App Store d´Apple, trobar el canal Arboç al cercador i completar la subscripció. Per a més detalls, podeu consultar el cartell informatiu clicant aquest enllaç. Un cop fets aquests tres senzills passos, els veïns i veïnes podran rebre notificacions push de forma periòdica on se´ls informarà de l´actualitat municipal.

L´entrada en funcionament d´aquest nou servei de missatgeria unidireccional s´emmarca en l´apartat "Actuacions en l´àmbit de la comunicació" del Pla Director de Participació Ciutadana (PDPC) aprovat pel Ple l´any 2016. Atès el calendari de desplegament del PDPC i la voluntat d´aquest equip de govern de dotar la ciutadania de nous canals d´informació, es posa en marxa aquest servei de missatgeria que serveix a l´Ajuntament per informar de determinades situacions d´emergència, transmetre dades d´interès o comunicar aquells fets o dates destacables de l´Arboç.

Actualment, més de 300 ajuntaments d´arreu del territori espanyol informen a través d´eBando, posant de manifest la utilitat i funcionalitat d´aquesta eina. L´Ajuntament, doncs, continua treballant per garantir la màxima transparència i encoratja els veïns i veïnes a descarregar l´aplicació i subscriure´s al canal de l´Arboç, que neix amb la voluntat de potenciar el flux comunicatiu entre la ciutadania i l´administració local.

Documents

Descarrega el cartell informatiu

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner