Holi Party i Nit Jove a l´Arboç

L’Arboç, 28 Juliol de 2017

El proper divendres 18 d´agost els joves seran els grans protagonistes a l´Arboç. La Regidoria de Joventut de l´Ajuntament de l´Arboç organitza una "Holi Party" i la ja tradicional "Nit Jove" amb música en directe, com a prèvia de la Festa Major 2017.

L´escenari triat per dur a terme ambdós esdeveniments és la pista exterior del Centre Polivalent. La Holi Party tindrà lloc de les 18 a les 20h i la "Nit Jove" a partir de les 23h.

Una traducció acceptada de "Holi Party" és Festa dels Colors. Es tracta d´una festa d´origen hindú que se celebra per donar la benvinguda a la primavera i on cada individu pot alliberar-se dels errors del passat, oblidar i perdonar. Aquest tipus de festa s´ha popularitzat força especialment en determinades parts d´Europa i d´Amèrica del Nord. Molt recentment ha arribat a Catalunya on s´han celebrat festes Holi en ciutats com Barcelona o Terrassa. La festa Holi consisteix a llençar enlaire pols de colors acompanyat d´amics i al ritme de música.

A partir de les 11 de la nit començarà la "Nit Jove", on tots els assistents podran vibrar amb les actuacions de Dj Dani, Dj Alberto, Dj Spex, The Mighty Ducks i la Disco Laser Show de Rufino. Hi haurà servei de barra a preus populars.

Tots els actes són gratuïts. Ambdues iniciatives són organitzades per la Regidoria de Joventut de l´Ajuntament de l´Arboç, amb la col-laboració de Ràdio L´Arboç, la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i L´Oficina Jove del Baix Penedès.

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner