La Biblioteca Municipal de l’Arboç presenta les activitats programades per al curs 2017-2018

L’Arboç, 19 Setembre de 2017

Aquest any el club de lectura celebra el seu 10è aniversari amb sorpreses i novetats per a tots els participants

Foto: Biblioteca Municipal de l’Arboç (Autor: Aj. de l’Arboç)

La Biblioteca Municipal de l’Arboç és un equipament municipal de proximitat, que forma part de la Xarxa de Biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, d’accés lliure i gratuït a tothom, que treballa per oferir recursos i serveis diversos per atendre les necessitats dels ciutadans pel que fa a l’educació, la informació i el desenvolupament personal, així com esdevenir un referent cultural, tecnològic i de promoció de la lectura a l’Arboç.

La biblioteca, ubicada a l’emblemàtic edifici de l’antic escorxador de l’Arboç, a l’avinguda Sant Jordi 12, presenta per al curs 2017-2018 un bon grapat d’activitats gratuïtes obertes a tota la ciutadania.

El tercer dijous de cada mes es reunirà el club de lectura, que presentarà el nou curs el proper dijous 19 d’octubre a les 7 de la tarda. Aquest any el club de lectura celebra el seu 10è aniversari amb sorpreses i novetats per a tots els participants.

En col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística del Baix Penedès, el tercer dimecres de cada mes es realitzarà l’activitat “Llegir Parlar”. La finalitat de l’activitat és, per una banda, fomentar la lectura en català per aquelles persones que no estan acostumades a llegir (o a llegir en català) i fomentar el fet de parlar en català (a l’entorn del llibre). La presentació d’aquest activitat serà el proper dimecres 20 de setembre a les 10:30h.

Del 25 de setembre al 13 d’octubre la Biblioteca Municipal acollirà l’exposició “Per ser nena”, cedida per Grup d’Estudis de Dones i Gènere a l’Antiguitat del GRC Creació i Pensament de les Dones. La mostra consta de 13 panells fruit de les investigacions que diversos grups de recerca de la Universitat de Barcelona han dut a terme per renovar les perspectives teòriques i conceptuals, i amb la voluntat de reconèixer a les nenes l’estatut de protagonistes en l’esdevenir històric, amb dret propi.

Per a més informació o inscripcions hom pot adreçar-se a la Biblioteca Municipal, o bé trucar al telèfon 977 67 19 92, o bé consultar el seu perfil de facebook. L’horari de la Biblioteca Municipal de l’Arboç és de dilluns a divendres de 16 a 20:30 h de la tarda i els dimecres i dissabtes de 9 a 13 h del migdia.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner