2a edició de "Futbolnet, qui té valors guanya" a l´Arboç

L’Arboç, 15 Octubre de 2017

La Fundació del F.C. Barcelona i l´Ajuntament de l´Arboç impulsen aquest projecte innovador

Per segon any, l´Arboç acollirà una de les aules del projecte "Futbolnet, qui té valors guanya", impulsat per la Fundació del Futbol Club Barcelona i que compta amb la col-laboració i el suport tant de l´Ajuntament de la vila, com de l´Institut de l´Arboç.

´FutbolNet´ tindrà lloc a les pistes de futbol de l´Institut de l´Arboç, del 24 d´octubre d´enguany fins al 31 de maig de 2018, cada dimarts i cada dijous de les 17:25 a les 18:55h. El proper dimecres 18 d´octubre a les 18 h de la tarda tindrà lloc a l´Aula magna de l´Institut de l´Arboç una reunió informativa i el procés de preinscripció. És imprescindible presentar el DNI del menor en el moment de la preinscripció.

´FutbolNet´ és un projecte obert a nens, nenes i persones amb discapacitat que estiguin cursant l´ESO i 5è o 6è de Primària.

´FutbolNet´ és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d´intervenció social nova a Catalunya, d´èxit reconegut en experiències a Colòmbia i a Alemanya. És un mètode innovador que reeduca a través de l´esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació, el gènere, etc.

´FutbolNet´ també s´aplica a Rio de Janeiro (a les faveles de la ciutat), a Rosario (Argentina), a l´estat de Jalisco, a Mèxic, a Oman, a Qatar, a Irak, a l´Aràbia Saudita i a una trentena de països africans.

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner