Can Freixas i Cal Un Geni, establiments guanyadors de la 4a Ruta dels Platets de l’Arboç

L’Arboç, 16 Octubre de 2017

El passat divendres 13 d’octubre va concloure el termini per tal que, totes aquelles persones que han participat en la quarta edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç, poguessin presentar la butlleta de participació segellada a l’Oficina de Turisme

Imatge: Platet del bar Can Freixas seleccionat “Millor Platet” i platet del bar-restaurant Cal Un Geni seleccionat com a “Platet més original” (Font: Aj. de l’Arboç)

El passat divendres 13 d’octubre va concloure el termini per tal que, totes aquelles persones que han participat en la quarta edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç, poguessin presentar la butlleta de participació segellada a l’Oficina de Turisme.

Totes les persones que han presentat a l’Oficina de Turisme un mapa segellat amb 8 dels 11 segells han obtingut de regal una clauer commemoratiu i, els 11 primers una val de 5 euros per gastar en qualsevol dels establiments participants. Tots els que han completat els 11 segells també han pogut elegir el millor platet, i el platet més original.

El platet “L’entrepà del pati”, presentat pel bar Can Freixas, a estat elegit pel públic el millor platet. El platet “Coca de carbassa amb butifarra negra i pa de vidre”, del bar restaurant Cal Un Geni, ha estat elegit el platet més original. A més, tots aquells que han completat els 11 segells entraran en el sorteig de tres premis, gentilesa de l’Ajuntament de l’Arboç i El Rasclet Viatges: Una nit amb esmorzar en hotel de 4 estrelles per a dues persones a Peñíscola; 1 pack Cofre Vip “Estància amb sopar” amb més de 365 propostes a triar; i un altaveu portàtil sense fil Phillips A10/00. El sorteig tindrà lloc el dilluns 23 d’octubre a les 12.15 h per Ràdio L’Arboç, al 106,8 FM.

La 4a Ruta dels Platets ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col•laboració de El Rasclet Viatges.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner