La V Enramada de l’Arboç caminarà cap als orígens del vi al Penedès

L’Arboç, 17 Octubre de 2017

Tots els interessats poden inscriure’s a aquesta activitat per un preu de 2 euros per persona a les dependències de l’Oficina de Turisme de l’Arboç

Foto: Cartell promocional de la Caminada (Font: Aj. Arboç)

La cinquena edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada ofereix, com un dels seus actes més destacats, una agradable caminada fins al jaciment arqueològic de la Timba de Santa Bàrbara, considerat pels experts com un dels llocs més probables que marquen els orígens de la vinya i el vi al Penedès.

El jaciment resta situat entre els municipis de l´Arboç i de Castellet i La Gornal, a uns 3 kilòmetres del recinte de l’Enramada. En arribar al jaciment, el director de la mateixa, l’arqueòleg Sr. Dani López, realitzarà per a tots els assistents una explicació acurada de l’estat de les excavacions i del context històric i geogràfic de l’assentament humà.

Ja de tornada, en arribar al recinte de l’Enramada, tots el participants en aquesta iniciativa esportiva i cultural seran obsequiats amb una degustació de coques enramades i vins del Penedès comentada per Jordi Martínez, xef del restaurant El Bosc de Banyeres del Penedès.

Tots els interessats poden inscriure’s a aquesta activitat per un preu de 2 euros per persona a les dependències de l’Oficina de Turisme de l’Arboç (Major 37 baixos). Aquesta caminada està organitzada pel Club Esportiu l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner