Curs oficial gratuït de coneixements informàtics de la Generalitat a l’Arboç

L’Arboç, 18 Octubre de 2017

Es tracta d´un curs de formació gratuït preparatori per a l’obtenció de la certificació en coneixements informàtics que acredita la Generalitat de Catalunya (ATIC)

Imatge: Curs gratuït de coneixements informàtics a l’Arboç (Font: virginiapublicradio.org)

En el transcurs del mes de novembre de 2017 l’Ajuntament de l’Arboç organitza un curs de formació gratuït preparatori per a l’obtenció de la certificació en coneixements informàtics que acredita la Generalitat de Catalunya (ATIC).

Aquest és un curs és la continuació del que ja es va fer al mes de març de 2017 i està adreçat principalment a les persones desocupades empadronades a l’Arboç que vulguin millorar la seva capacitació informàtica o aquelles persones que es vulguin preparar per a l’examen oficial de certificació en coneixements informàtics que fa la Generalitat de Catalunya.

La millora de la capacitació laboral, tant de les persones desocupades com de la resta de la població activa, és una de les prioritats de l’Ajuntament de l’Arboç i és per aquest motiu que es promouen regularment accions formatives com la que es presenta.

Per a més informació i/o inscripcions, cal consultar la web del Servei d’Ocupació Municipal, http://som.arbocenc.org/. Hom també pot enviar un correu electrònic a l’adreça ocupacioarbocenca@gmail.com, o bé trucar al 977 167 179, o bé adreçar-se personalment a l’oficina del Servei d’Ocupació al carrer Major 37 1r pis (Casa de Cultura), de les 11 a les 13 h,. Les places són limitades i el termini d’inscripció conclou el proper 31 d’octubre.

Aquesta acció formativa, homologada per la Generalitat de Catalunya, ha estat finançada per l’Ajuntament de l’Arboç i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic de l’Arboç (Pla de Barris).

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner