L’Ajuntament de l’Arboç ofereix 2 cursos per a nouvinguts

L’Arboç, 8 Novembre de 2017

Cursos de formació del Servei de Primera Acollida Comarcal del Consell Comarcal del Baix Penedès

Imatge: Imatge promocional del programa de Primera Acollida (Font: gencat)

L’Ajuntament de l’Arboç, en conveni amb el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal de Baix Penedès, organitza dos cursos adreçats a persones immigrades i retornades.

Ambdós cursos tindran una durada de 15 hores cadascun i s’impartiran a la Casa de Cultura de l’Arboç durant els mesos de novembre i desembre. D’una banda, s’organitza un curs de coneixements laborals on es tractaran conceptes bàsics de la normativa sociolaboral, drets i deures laborals, temes relacionats amb el funcionament del mercat laboral i normativa bàsica d’estrangeria i la recerca de feina. De l’altra banda, s’organitza un curs de coneixement de la societat catalana on es treballarà sobre l’Arboç i els serveis i recursos que aquest col·lectiu té a l’abast al municipi i sobre el coneixement de la cultura catalana.

L’objectiu d’aquests cursos és donar eines per facilitar la incorporació d’aquestes persones a la societat catalana i alhora, poder aconseguir el Certificat d’Acollida, útil en els tràmits d’estrangeria com l’arrelament i la modificació o renovació de residència.

Aquests cursos estan finançats per l’Ajuntament de l’Arboç i pel Fons Social Europeu.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner