L’Arboç ofereix un Curs de Magatzem i Logística gratuït amb possibilitat de pràctiques en empresa

L’Arboç, 17 Novembre de 2017

El curs té una durada de 65 hores i la possibilitat de realitzar 70 hores de pràctiques en empresa

Imatge: El curs de “Magatzem i logísitica” s’impartirà a partir del proper 30 de novembre (Font: simpson-bros.co.uk)

L’Ajuntament de l’Arboç impulsa un curs de formació ocupacional gratuït destinats a millorar la qualificació professional de les persones aturades del municipi.

El curs que s’ofereix a les persones aturades de l’Arboç és el de “Magatzem i logística”, de 65 hores de durada i possibilitat de realitzar 70 h de pràctiques en empresa.

El temari inclou una part teòrica on es tracten aspectes relacionats amb radiofreqüència, gestió de magatzems, preparació de comandes, picking, gestió d’stocks i logística; i també una part teòrica i pràctica de conducció de carretilles frontals i retràctils i traspaleta elèctrica.

Hi ha un màxim de 20 places disponibles que s’assignaran per ordre d’inscripció. Els requisits per inscriure’s son els de trobar-se en situació d’atur i el d’estar empadronat a al municipi de l’Arboç. El termini d’inscripció conclou el 24 de novembre. El curs s’impartirà a partir del proper 30 de novembre de 2017 a Can Freixas.

Per a més informació i/o inscripcions, cal consultar la web del Servei d’Ocupació Municipal, http://som.arbocenc.org/. Hom també pot enviar un correu electrònic a l’adreça ocupacioarbocenca@gmail.com, o bé trucar al 977 167 179, o bé adreçar-se personalment a l’oficina del Servei d’Ocupació al carrer Major 37 1r pis (Casa de Cultura), de les 11 a les 13 h. Les places són limitades.

Aquesta acció formativa ha estat impulsada per la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç, i ha estat finançada pel mateix Ajuntament de l’Arboç i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del “Programa contra la fractura digital” del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic de l’Arboç (Pla de Barris).

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner