L’Ajuntament de l’Arboç activa una nova modalitat de pagament d’impostos i taxes per al 2018

L’Arboç, 20 Novembre de 2017

Els vilatans podran abonar els seus tributs i taxes municipals corresponents a l’exercici 2018 en 9 quotes mensuals sense interessos de febrer a octubre de 2018

Imatge: Imatge corporativa del nou sistema de pagament “Una solució a mida” (Font: base.cat)

Tots els vilatans que ho desitgin podran abonar els seus tributs i taxes municipals corresponents a l’exercici 2018 en 9 quotes mensuals sense interessos de febrer a octubre de 2018.

L’Ajuntament de l’Arboç s’ha adherit a aquesta nova modalitat de pagament anomenada “Una solució a mida” i impulsada per la Diputació de Tarragona. El sistema agrupa els impostos i les taxes, com la contribució, impost de vehicles, taxa d’escombraries etc., i aquests es paguen el 9 quotes mensuals sense interessos.

Tots els interessats poden sol·licitar informació o inscriure’s al nou sistema de pagament a les oficines de Base - Gestió d’Ingresos Locals, cada dimarts de 9 a 12h a l’Ajuntament de l’Arboç (carrer Major 26), o bé també poden inscriure’s per via telemàtica a la plana web de Base (https://goo.gl/FkEc3X) abans del 31  de desembre de 2017, per tal que sigui d’aplicació al 2018.

És la voluntat tant de l’Ajuntament de l’Arboç com de la Diputació de Tarragona facilitar al ciutadà de sistemes còmodes i eficaços per relacionar-se amb les administracions públiques.

Documents

Triptic informatiu del nou sistema de pagament ???Una soluci?? a mida???

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner