Torneig de Pàdel Solidari a l’Arboç per La Marató

L’Arboç, 15 Desembre de 2017

El diumenge 17 de desembre al matí es disputarà el Torneig Mixte a les pistes arbocenques

Imatge: Cartell Promocional del 5è Torneig de Pàdel Solidari (Font: Aj. l’Arboç)

Aquest cap de setmana del 16 i 17 de desembre de 2017 L’Arboç participarà com a subseu al 5è Torneig de Pàdel Solidari a favor de la Marató de TV3. Aquest torneig solidari està organitzat per l’Escola Garbí i l’Escola Bressol Ralet Ralet, ambdues del Vendrell, i compta amb la col·laboració de nombroses empreses, entitats i ajuntaments, entre els quals hi ha l’Ajuntament de l’Arboç.

En les pistes de pàdel distribuïdes entre les poblacions de L’Arboç, El Vendrell, Calafell, Bellvei, Santa Oliva, Torredembarra i Roda de Berà, es disputaran les diferents categories del Torneig de Pàdel Solidari. A l’Arboç, a les pistes de pàdel de la Piscina Coberta Municipal, es disputarà el diumenge 17 de desembre al matí el Torneig Mixte de Pàdel.

La inscripció es pot formalitzar en qualsevol dels clubs i institucions participants. En el cas de l’Arboç, tots els interessats podran sol·licitar informació i inscriure’s al Torneig de Pàdel Solidari a les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal, o bé trucant-hi al telèfon 977 109 323. El preu de la inscripció és de 12 euros, que es paguen el mateix dia del torneig, i inclou una samarreta d’obsequi. En totes les seus del torneig també es recolliran joguines noves per la Creu Roja de Calafell.

Per l’Ajuntament de l’Arboç i la seva regidoria d’Esports és una prioritat incentivar les activitats que combinen la pràctica esportiva i la vessant solidària. El Torneig Solidari de Pàdel és una més de les activitats esportives i solidàries en les quals l’Ajuntament participa, sigui com a col·laborador, o directament com a organitzador, com en els casos de la Campanya “L’Arboç es Mou”, o la cursa Solidària contra el Càncer del passat 1 d’octubre, per citar-ne alguns exemples recents.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner