Gran Cavalcada dels Reis d’Orient a l’Arboç

L’Arboç, 3 Gener de 2018

El pròxim divendres 5 de gener de 2018 la vila de l’Arboç organitzarà tot un seguit d’actes per rebre a S.S.M.M. els Reis d’Orient.

De bon matí, a les 12 del migdia, els Pregoners Reials anunciaran pels carrers del poble l’arribada de S.S.M.M. els Reis d’Orient, acompanyats dels alumnes de l’Escola de Música Tradicional del Penedès. El recorregut que faran els Pregoners Reials sortirà des del Poliesportiu Municipal i realitzarà el següent recorregut: av. Generalitat de Catalunya, c/ Hortaleza, av. Tarragona, av. Sant Jordi, c/ de l’Hospital, Rambla Gener, c/ Muralla, c/ Abat Escarrè, c/ Major, i arribada a la Plaça de la Vila.

A les 18:30 h de la tarda arribarà el gran moment que tots els infants arbocencs estan esperant, la Gran Cavalcada dels Reis d’Orient recorrerà els carrers de la vila.

El recorregut de la Gran Cavalcada dels Reis d’Orient serà el següent: sortida des del Camp de Futbol Antic, av. Jacint Verdaguer, c/ Rafael Casanovas, rambla Gener, passeig Panxita, Via Augusta, plaça de Catalunya, av. Sant Jordi, c/ de l’Hospital, Rambla Gener, c/ Major, i arribada a la Plaça de la Vila.

A la seva arribada a la plaça de la Vila, els Reis d’Orient s’adreçaran al pessebre vivent de la plaça de l’Església a adorar l’Infant Jesús. Durant la tarda, l’Associació de Dones Arbocenques repartiran coca i xocolata per a tots els infants. A continuació, el Reis d’Orient aniran al balcó de l’Ajuntament on s’adreçaran a tot el públic assistent en el tradicional discurs. Per acabar la jornada, la comitiva reial es dirigirà al local Arbosense per tal que tots els infants tinguin l’oportunitat de parlar amb ells i transmetre’ls els seus desitjos de cara a la màgica Nit de Reis.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner