Taller - La factura de la llum, com podem reduir-la?

L’Arboç, 10 Gener de 2018

L´Ajuntament de l´Arboç i la Diputació de Tarragona efectuaran un taller per ensenyar a la ciutadania que ho desitgi a comprendre les factures de la llum i tècniques per reduir-ne la despesa.

Aquest divendres 12 de gener de les 17.30 a les 19:00h de la tarda, a l´Auditori Municipal de la Casa de Cultura, tècnics experts explicaran conceptes diversos que componen la factura de la llum i que per a molts encara segueixen essent incomprensibles. Els assistents al taller poden portar voluntàriament el seu rebut de la factura de la llum, ja que es tractaran casos pràctics.

Quin és l´origen de l´electricitat que consumim?; que és la potència contractada?; quins tipus de contractes i modalitats hi ha? Totes aquestes qüestions i moltes altres es tractaran en el taller: "la factura de la llum, com podem reduir-la?".

L´acció s´emmarca dins del Pacte d´Alcaldes per la Sostenibilitat subscrit per l´Ajuntament amb l´objectiu de millorar l´eficiència energètica del municipi.

Les polítiques encaminades a millorar la sostenibilitat passen per factors molt diversos, com utilitzar energies renovables, però la principal i més important és reduir el consum i que aquest sigui responsable i eficient. En aquest sentit l´Ajuntament de l´Arboç presenta aquest primer taller que s´espera que sigui un èxit.

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner