L´Ajuntament convoca a les famílies de la vila a reunió el proper 6 de febrer per participar en la pintada d´un banc amb els colors trans

L’Arboç, 19 Gener de 2018

L´Ajuntament de L´Arboç pintarà un banc amb els colors del col-lectiu trans per tal de visibilitzar la diversitat, respectar i normalitzar la lliure identitat de gènere. Per aquest motiu L´Ajuntament convoca a una reunió a tots els veïns del nostre municipi i veïnes que estiguin interessades a participar en la pintada del banc amb els colors trans, així com en proposar el banc a pintar, el proper 6 de febrer.

El ple de l´Ajuntament de L´Arboç va aprovar una moció de suport al col-lectiu de famílies trans i es comprometia a implantar mesures o protocols per integrar les persones trans en diferents àmbits en el municipi, i en suport a l´Associació de Famílies de Menors Transsexuals, Chrysallis. Aquesta associació ha iniciat una campanya per tal de visibilitzar la diversitat, respectar i normalitzar la lliure identitat de gènere de qualsevol persona, que consisteix en què els municipis puguin tenir ubicat un banc pintat amb els colors del col-lectiu trans, on afegirem una petita placa amb el lema "NO A LA TRANSFÒBIA".

Chrysallis és una associació de famílies de menors transsexuals creada a nivell estatal el 2013 i que compta des de finals de novembre del 2013 amb una delegació a Catalunya. Actualment la formen més de 700 famílies a l´estat espanyol, mentre que a Catalunya són una norantena de 90 famílies. Un grup cada vegada més nombrós implicades de manera directa amb la transsexualitat infantil i adolescent, que defensen drets en diferents àmbits: educatiu, legal, sanitari, social, cultural i esportiu.

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner