L´Arboç es prepara per un cap de setmana de Carnaval ple de novetats.

L’Arboç, 1 Febrer de 2018

La vila recupera enguany el Ball de Carnaval.

L´Arboç presenta un dels Carnavals més dinàmics i amb més tradició del Penedès, amb totes les inscripcions disponibles cobertes amb carrosses i comparses de tot el Penedès i amb la gran novetat de la recuperació del Ball de Carnaval.

La gran rua del Carnaval de l´Arboç serà el diumenge 11 de febrer amb la participació del rei Carnestoltes. La festa començarà a les 12 del migdia a l´antic Camp de Futbol Municipal amb més de 30 carrosses i comparses. Des de primera hora del matí s´espera que l´Arboç arribin vehicles procedents de tot el Penedès.

La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa: Avinguda M. Cinto Verdaguer, C. Rafael de Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, Passeig Panxita, C. Muralla, Av. M. Cinto Verdaguer, C. Major, i finalitzarà aproximadament a les 14:30 hores a la Rambla Gener.

L´edició 2018 però, començarà el proper divendres 9 de febrer amb el Carnaval Escolar, que a partir de les 10 del matí sortirà de l´escola Sant Julià i anirà incorporant els nens i nenes de la Llar d´Infants Municipal "Minyons" i els alumnes del Col-legi Residència. La rua escolar recorrerà l´avinguda Priorat, el Carrer Hospital, la rambla Gener, el carrer Major i acabarà amb una gran festa a la plaça de la Vila.

Per als més petits, la festa encara no s´acaba. Continuarà el dissabte 17 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda amb la Rua i el Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics. La rua sortirà des de la plaça de Catalunya amb l´acompanyament dels trenets de Rufino. El recorregut infantil serà Pl. de Catalunya, Av. Sant Jordi, C. De l´Hospital, Rambla Gener, C. Major, Pl. Badalota, C. Rafael Casanoves i arribada a l´aparcament de darrere l´església. En acabar la Rua tots els participants podran gaudir al Local Arbosense del Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics i la súper batalla de confeti.

Com a gran novetat, enguany es recupera l´acte del Ball de Carnaval de l´Arboç, que tindrà lloc a la Sala Polivalent el dissabte 17 de febrer a partir de les 11 de la nit. Properament ampliarem informació amb totes les novetats d´aquest ball.

Tots els actes de Carnaval són organitzats per l´Ajuntament de l´Arboç

Imatge: Imatge del Carnaval de l´Arboç 2017 (Font: Aj. de l´Arboç)

Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner