L´Arboç recupera enguany el Ball de Carnaval

L’Arboç, 8 Febrer de 2018

El Carnaval de l´Arboç 2018 omple totes les inscripcions disponibles

31 carrosses, 6 comparses i un càlcul de més de 1000 participants en la rua de carnaval d´aquest proper diumenge, han cobert totes les inscripcions disponibles al Carnaval de l´Arboç, un dels més tradicionals del Penedès. En aquesta edició a més, es recupera l´acte del Ball de Carnaval de l´Arboç després de més de 10 anys sense celebrar-se, que tindrà lloc a la Sala Polivalent el dissabte 17 de febrer a partir de les 11 de la nit.

La gran Rua del Carnaval de l´Arboç 2018 recorrerà els principals carrers de la població el pròxim diumenge a partir de les 12 del migdia, en un dels actes més concorreguts dels carnavals penedesencs.

Per als més petits, el pròxim dissabte 17 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc la Rua i el Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics, que sortirà des de la plaça de Catalunya amb l´acompanyament dels trenets de Rufino. En acabar la Rua tots els participants podran gaudir al Local Arbosense del Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics i la súper batalla de confeti.

L´Ajuntament de l´Arboç valora molt positivament poder repetir any rere any l´èxit de convocatòria del Carnaval arbocenc, alhora que també és un revulsiu promocional pel municipi i un incentiu per l´activitat econòmica.

Tots els actes de Carnaval són organitzats per l´Ajuntament de l´Arboç.

Documents

[Descripció del document]

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner