L´Arboç organitza un Concurs de Disfresses durant el Ball de Carnaval del proper dissabte

L’Arboç, 12 Febrer de 2018

Un certamen obert a tothom i on es premiaran les disfresses individuals o per parelles i de grup

La vila de l´Arboç recupera el Ball de Disfresses de Carnaval, un dels actes que més va distingir la vila en èpoques pretèrites i que ara, gràcies a la iniciativa de l´Ajuntament de l´Arboç, tornarà a veure la llum el proper dissabte 17 de febrer de les 11 de la nit a les 3 de la matinada.

L´escenari que acollirà el recuperat Ball de Carnaval de l´Arboç serà la Sala Polivalent, un espai cobert ubicat entre el carrer Salvador Espriu i la rambla del Ball de Bastons i amb zones de parquing molt properes. La Macro Disco Laser Show de l´artista local Rufino serà l´encarregada d´animar el ball amb un recull que combinarà els ritmes de carnaval de sempre amb les cançons més actuals. Però la gran novetat del Ball de Carnaval de l´Arboç serà, sens dubte, el Concurs de Disfresses. Un certamen obert a tothom i on es premiaran les disfresses individuals o per parelles, i les disfresses de grup.

Tots els interessats en participar en el concurs de disfresses, en qualsevol de les dues modalitats, ho haurà de fer presencialment i omplir amb les seves dades el full d´inscripció que li serà facilitat el mateix dissabte 17 de febrer de 2018 entre les 23.00 i les 23.30 hores a la Sala Polivalent.

Les bases del Concurs de Disfresses del carnaval de l´Arboç 2018 es poden consultar a la plana web de l´Ajuntament de l´Arboç o bé, presencialment, al Punt d´Informació Juvenil, al carrer Major 37. El Ball de Disfresses de Carnaval i el Concurs de Disfresses son actes concebuts i organitzats per l´Ajuntament de l´Arboç.

Documents

BASES DE PARTICIPACIÓ

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner