L´Ajuntament de l´Arboç organitza un curs gratuït de noves tecnologies per aturats

L’Arboç, 14 Febrer de 2018

L´objectiu és el de formar els participants en la recerca de feina utilitzant diferents eines digitals.

Cada vegada són més les empreses que posen les seves candidatures a llocs de treball a portals web i aplicacions mòbil. I sovint, aquest és un obstacle per accedir-hi per a moltes persones que no estan avesades amb la utilització de les noves tecnologies. Per aquest motiu, i amb l´objectiu de potenciar les possibilitats d´aquestes persones per incorporar-se al món laboral, l´Ajuntament de l´Arboç amb la col-laboració del Pla de Barris, ha impulsat la organització d´aquest curs de formació en noves tecnologies per a persones aturades del municipi.

La data d´inici d´quest curs serà el dia 27 de febrer i la finalització el 20 de març. En total 21 hores distribuïdes en sessions de 3 hores, dos dies per setmana, on l´alumne aprendrà a fer ús del correu electrònic i l´agenda de contactes, aprendrà també a usar les webs de recerca de feina, per ex. Feinactiva, i aprendrà també el funcionament de les aplicacions en el mòbil per a la recerca de feina com per exemple: JobToday, Corner Job, etc.

Per a més informació o per a inscriure´s cal adreçar-se al Servei d´Ocupació Municipal, ubicat a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 1r pis, trucar al telèfon 977 16 71 79, o bé enviar un correu electrònic a ocupacioarbocenca@gmail.com. Les places són limitades i s´assignaran per ordre d´inscripció.

Aquest curs és una iniciativa impulsada per Regidoria d´Ocupació de l´Ajuntament de l´Arboç amb el finançament del Pla de Barris del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Documents

Cartell del Curs

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner