Els alcaldes del Pacte de Berà porten la problemàtica de la N-340 al Parlament

L’Arboç, 16 Febrer de 2018

L'alcalde de l'Arboç Joan Sans demana també una reunió amb la subdelegació del govern espanyol a Tarragona.

El President del Parlament Roger Torrent va rebre ahir a la tarda els alcaldes del Pacte de Berà, entre els quals Joan Sans, alcalde de l'Arboç. La reunió va servir per compartir les reivindicacions del territori per treure el trànsit de camions de la N-340 i portar-lo a l'Ap-7 i garantir la gratuïtat de l'autopista pel trànsit intern de vehicles.

El President es va comprometre a vetllar per l´acceleració dels acords. Recordem que aquestes mesures que van ser aprovades el passat 4 d´agost i acceptades pel Ministerio de Fomento indicaven que des del passat 1 de gener el trànsit de vehicles pesats per la N-340 entre Altafulla i Vilafranca del Penedès s'ha de desviar per l'Ap-7.

Per la seva banda, l'alcalde Joan Sans ja ha demanat una altra reunió amb el subgelegat del govern espanyol a Tarragona abans de final de mes per demanar la ràpida implementació d'aquests acords, parlar sobre el trànsit de vehicles per l´interior de la vila de l´Arboç i de com evitar que hi hagi més accidents i víctimes.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner