Els alcaldes del Pacte de Berà urgeixen al Ministre de Foment a treure els camions de la N-340

L’Arboç, 21 Febrer de 2018

Joan Sans, alcalde de l´Arboç té pendent una reunió amb el subdelegat del govern per parlar d´aquest tema i també del trànsit de la via per l´interior de la Vila

Els alcaldes del Pacte de Berà, localitats afectades pel pas de la N-340 no han aconseguit arrencar una data del ministre de Foment Íñigo de la Serna per començar a implantar solucions a la carretera. El ministre els va convocar ahir a una reunió a l´Aeroport del Prat.

De la Serna només es va comprometre a «treballar amb celeritat» per implantar mesures com el desviament dels camions per l´autopista AP-7 a la qual el Ministeri ja es va comprometre l´any passat. També s´ha compromès a informar als alcaldes en tot moment dels passos que faci el Ministeri. D´aquesta manera continua sense haver-hi data per treure els vehicles pesats d´aquesta carretera i respondre a les demandes de la població. Els alcaldes han demanat que almenys s´apliqui abans del proper estiu, època en què hi ha més trànsit en aquesta via i és més perillosa encara.

Per la seva banda, Joan Sans, alcalde de l´Arboç té pendent una reunió amb el subdelegat del govern a Tarragona per abordar aquest tema i també parlar de la problemàtica del trànsit de la via per l´interior de la Vila de l´Arboç.

Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner