L’Ajuntament de l’Arboç renova el conveni de col·laboració en matèria de joventut amb el Consell Comarcal

L’Arboç, 22 Febrer de 2018

Amb aquest conveni es vol augmentar qualitativament i quantitativament la informació que ofereix el servei d'informació juvenil a l’Arboç i també a la comarca.

L’Ajuntament de l’Arboç ha renovat el conveni de col.laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès en matèria de Joventut, sota el nom de projecte “Jove Baix Penedès”. Amb aquest acord, els joves arbocencs i arbocenques disposaran d’una eina que els serà útil en àmbits com: Treball, Formació, Salut, Educació, Participació, i Cultura.

Un dels objectius principals d’aquest programa d’àmbit comarcal és augmentar la informació que ofereixen els serveis d´informació juvenils del Baix Penedès. També es vol estimular la participació dels joves en totes les activitats i en les polítiques de Joventut del municipi i també comarcals, i promoure activitats conjuntes entre diferents pobles per tal d’ampliar i diversificar l’oferta existent. Una actuació concreta és el programa “Fes la teva acció”, que consisteix en realitzar activitats adreçades i proposades per joves del municipi i donar-li suport evitant la reiteració i aplicant de la forma més eficient els recursos de què es disposin.

En un altre àmbit, des d’aquest projecte també es vol fomentar l´anàlisi de la realitat juvenil de la vila i de la resta de municipis de la comarca per tal de definir les accions del projecte.

Aquest conveni té una duració bianual i acaba el 31 de desembre de 2019.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner