El Servei d´Ocupació Municipal de l´Arboç ha atès més de 900 persones durant el 2017

L’Arboç, 12 Març de 2018

Es tracta de persones que estaven a l´atur o que volien millorar la seva situació laboral.

El Servei d´Ocupació Municipal de l´Arboç (SOM l´Arboç) ha atès també durant el passat any un centenar de demandes de feina per part de les 211 empreses de la Vila i rodalies que estan registrades a aquest Servei i que tenien necessitats de cobrir llocs de treball. El darrer cas ha estat el de dos participants al curs de Magatzem i logística que un cop finalitzades les pràctiques han estat contractats per una empresa arbocenca. Actualemnt hi han 7 ofertes de treball pendents de cobrir.

A través de la borsa de treball del SOM l´Arboç s´ofereix a les empreses fer la difusió de les vacants i la recerca de candidats amb el perfil professional que demanen. Aquestes ofertes habitualment son d´empreses del territori.

El nombre total de persones que han estat ateses al SOM durant el 2017 és de 931, de les quals 627 són de l´Arboç i la resta de municipis veïns. El tipus d´actuació amb cadascuna d´elles ha estat molt diferent en funció de les necessitats de la persona i del tipus de demanda. Des del cas d´una persona que sol-licita a través del web la inscripció al servei per estar informada i participar en el procés de selecció de les ofertes de feina que activem, al d´altres persones que prefereixen anar a l´oficina en persona, o bé perquè volen donar-se d´alta, perquè necessiten d´un acompanyament més proper ja sigui per fer o adaptar el currículum, per orientació laboral, per recerca de formació, donar-se d´alta altres serveis i recursos laborals i formatius, etc.

Les accions varien en funció de la demanda, grau d´autonomia, necessitats, etc. En tots els casos la persona pot estar a l´atur o bé estar interessada en un canvi laboral. Durant l´any 2017 també s´han realitzat 6 accions formatives amb l´objectiu de dotar els participants dels coneixements necessaris en especialitats que s´ha detectat que hi ha demanda.

Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura els matins d´11 a 13h i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 18h. També es pot realitzar la inscripció on-line, des de qualsevol ordinador o des del mòbil, a través de la pàgina http://som.arbocenc.org.

Plnol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner