Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La VII Fira Modernista de l’Arboç permetrà visitar una de les joies arquitectòniques de la Vila
Notícia

La VII Fira Modernista de l’Arboç permetrà visitar una de les joies arquitectòniques de la Vila

l'Arboç 
Excepcionalment es realitzaran visites teatralitzades gratuïtes al Palau Gener i Batet.

En el marc de la VII Fira Modernista del Penedès s’obrirà al públic excepcionalment el Palau Gener i Batet i s’hi realitzaran visites teatralitzades gratuïtes.

La visita teatralitzada tindrà lloc el dissabte 14 d’abril a un quart de sis de la tarda (17:15h), en un primer torn i a les sis de la tarda (18:00h), en un segon torn. La visita serà guiada i l’Elenc Artístic Arbocenc serà l’encarregat de teatralitzar-la.

El diumenge 15 d’abril a les 12 del migdia hi haurà una segona visita, aquest cop no teatralitzada, on tots els visitants podran gaudir del magnífic edifici amb les explicacions ofertes per guia arbocenc Sr. Eduard Jané.

Aquest emblemàtic edifici d’aire neoclàssic fou manat construir l’any 1873 com a residència de l’indià Josep Gener i Batet. Els interiors, tot i les transformacions sofertes, mantenen molts dels espais i decoracions originals. Cal destacar l’antic menjador, amb un notable enteixinat de guix al sostre i les parets empaperades que, sembla, amaguen pintures relacionades amb el cultiu del tabac, origen de la fortuna del Sr. Gener.

L’Ajuntament de l’Arboç vol fer públic el més sincer agraïment al Col·legi Residència, titular de l’edifici, per la cessió de del mateix per ser visitat en el marc de la VII Fira Modernista del Penedès.

Totes les novetats i informació detallada sobre la VII Fira Modernista del Penedès poden consultar-se a través del facebook al perfil de “L’Arboç Turístic”. Ben aviat podrà consultar-se el programa complet a la web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat