Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Es presenta el Cartell amb tots els concerts de la Festa Major de l´Arboç 2018.
Notícia

Es presenta el Cartell amb tots els concerts de la Festa Major de l´Arboç 2018.

l'Arboç 
Celtas Cortos serà cap de cartell en una Festa Major amb molta música i grups de primer nivell com Dr. Calypso o el Grup Xeic.

El quart diumenge d’agost és Festa Major a l’Arboç, però a partir del divendres 24 d’agost, cada nit, la música serà protagonista destacada. El primer concert, el del divendres 24, tindrà lloc a la Plaça de la puntaire amb el Grup Xeic que amb més de 10 anys sobre els escenaris presentaran el seu 5è disc “La partida ha començat”. El grup ebrenc actuarà acompanyat pels Allez i el DJ Trabubu per al final de la festa. El plat fort d’aquesta Festa Major serà el dissabte 25 d’agost a l’antic Camp de futbol municipal amb l’actuació del grup Celtas Cortos, Dr. Calypso i Tropical versions. Celtas Cortos és reconegut pel seu particular estil de rock celta i lletres combatives (però també romàntiques) amb la veu característica del cantant, Jesús Hernández Cifuentes. Amb el temps, l'estil del grup ha incorporat influències d'altres músiques com el metal, l'ska, el flamenc, el son cubano o -fins i tot- el tecno.

Pel que fa a Dr. Calypso, oferirà una barreja de reggae, ska, soul i rocksteady que només ells saben fer. Gaudirem a l’Arboç de la seva gira de comiat dels 30 anys de la banda.

I el diumenge 26, l’últim concert serà al Poliesportiu amb la Banda del coche rojo i el Dj OGT. El mític grup de versions ens farà vibrar amb els hits més universals barrejats amb actuacions de perruqueria i altres sorpreses….

Recordem que tots els concerts són d’entrada gratuïta.