Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • NotÝcies
  • L┤Arboš organitza la 3¬ Cursa i Marxa SolidÓria contra el CÓncer
NotÝcia

L┤Arboš organitza la 3¬ Cursa i Marxa SolidÓria contra el CÓncer

l'Arboç 
Enguany tambÚ se celebrarÓ la 1¬ Ediciˇ de la Cursa KIDS RUN COLORS I FAMILIAR dĺ1 Quil˛metre.

Ja us podeu inscriure a preu redu´t fins el 26 de setembre.

El proper diumenge 7 dĺoctubre tindrÓ lloc pel circuit urbÓ de la vila de lĺArboš la Tercera ediciˇ de la Cursa i Marxa SolidÓria contra el CÓncer, una iniciativa promoguda per la regidoria dĺEsports de lĺAjuntament de lĺArboš i organitzada aquest any conjuntament amb el Club Esportiu lĺArboš.

Amb sortida des de la plaša de la Vila (davant de lĺAjuntament), la 3a Cursa SolidÓria contra el CÓncer ofereix tres variants dĺinscripciˇ: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km i la novedosa cursa a lĺArboš, la Kids Run Colors i Familiar de 1 km, aquesta ˙ltima per a poder gaudir els nens i nenes en famÝlia. La Kids Run Colors i familiar es tracta dĺuna cursa holi no competitiva que es podrÓ fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant, una nova activitat per a poder gaudir un diumenge de tota la famÝlia.

A banda de lĺavituallament final, tots els participants rebran la denominada bossa del corredor, amb una samarreta tŔcnica, fruita, beguda, i altres regals i sorpreses.

Per a mÚs informaciˇ i inscripcions hom pot adrešar-se a la plana web www.athleticevents.net, o bÚ realitzar la inscripciˇ presencial a les dependŔncies municipals del Punt dĺInformaciˇ Juvenil, a la Casa de Cultura en horari de les 18.00 a les 20.00h de dilluns a dijous ( carrer major, 37 )

El preu de la inscripciˇ fins el 26 de setembre serÓ de 12 euros per la cursa de 5 km i de 10 euros per la marxa a peu. La inscripciˇ de la Kids Run Colors i Familiar serÓ de 2 euros ( inclou bossa de colors holi ). Del 27 de setembre fins el 3 dĺoctubre el preu de la inscripciˇ pujarÓ 1 euro per modalitat, excepte la Kids Run Colors i Familiar. Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de 5 km tenen inclosa la participaciˇ a la Kids Run Colors i Familiar de 1 km, incloent una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar lĺesport, Ús la recaptaciˇ de fons per la lluita contra el cÓncer. Un 50% del preu de la inscripciˇ anirÓ destinat a la lluita contra el cÓncer i el beneficiari serÓ lĺHospital Sant Joan de DÚu de Barcelona.

MÚs endavant publicarem algunes de les sorpreses que tenim preparades.