Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • NotÝcies
  • L┤Ajuntament de l┤Arboš dona a conŔixer el llistat definitiu de propostes vÓlides de la convocat˛ria 2018 de Pressupostos Participatius
NotÝcia

L┤Ajuntament de l┤Arboš dona a conŔixer el llistat definitiu de propostes vÓlides de la convocat˛ria 2018 de Pressupostos Participatius

l'Arboç 
Un total de 18 compleixen els requisits establerts i passen a la segŘent fase. Dĺentre aquestes 18 propostes, els ve´ns i ve´nes escolliran les finalistes definitives durant el F˛rum CiutadÓ de Prioritzaciˇ que tindrÓ lloc dijous 20 de setembre (19:30 h.) a la Sala dĺActes de la Biblioteca. Consulta el llistat de propostes vÓlides i desestimades seguint l┤enllaš del final del text.

TŔcnics municipals han dut a terme durant les darreres setmanes un exhaustiu anÓlisi i treball de les 188 propostes ciutadanes presentades fins al passat 31 de marš (86 a travÚs del web www.arbocencopina.cat i 102 mitjanšant les b˙sties habilitades). Dĺaquestes, un total de 18 compleixen tots els requisits establerts, mentre que la resta han estat desestimades per motius diversos, com ara no fer referŔncia a Ómbits i temes de competŔncia municipal, contradir plans aprovats, no ser viables tŔcnicament, no respectar el marc jurÝdic i legal vigent, no poder ser considerades una inversiˇ o superar la partida de 40.000Ç que se sotmet a decisiˇ ciutadana. El llistat complet de propostes vÓlides i desestimades, aixÝ com la justificaciˇ de la seva admissiˇ o exclusiˇ, el podeu consultar a travÚs de l'enllaš que hi ha al final del text.

Proper pas: F˛rum CiutadÓ de Prioritzaciˇ Les 18 actuacions que han complert els requisits tŔcnics i econ˛mics exigits formaran part el proper dijous 20 de setembre (19:30 h.) del F˛rum CiutadÓ de Prioritzaciˇ, on tots els ve´ns i ve´nes que hi participin podran escollir, dĺentre les 18 actuacions finalistes, aquells projectes que seran sotmesos a la votaciˇ popular final. La sessiˇ Ús oberta a tota la ciutadania i es durÓ a terme a la Sala dĺActes de la Biblioteca.

Des de la Regidoria de Participaciˇ Ciutadana es convida els ve´ns i ve´nes a participar en aquesta propera sessiˇ i es destaca la importÓncia del F˛rum, que permetrÓ a tots els arbocencs exposar i debatre obertament i consensuar aquelles accions que es considerin que suposen un major benefici per al conjunt del poble.

AixÝ, aquells projectes seleccionats en el F˛rum se sotmetran posteriorment a votaciˇ popular. A la consulta hi podran participar totes aquelles persones empadronades al municipi majors de 16 anys i, un cop finalitzada, permetrÓ ordenar les propostes en ordre de preferŔncia ciutadana segons el suport popular que hagin obtingut. LĺAjuntament es compromet a integrar en el pressupost 2019 les propostes mÚs votades fins a esgotar la partida de 40.000Ç.

Propostes (PDF)