Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Del 9 al 19 d´octubre obre el període de votació dels Pressupostos Participatius 2018
Notícia

Del 9 al 19 d´octubre obre el període de votació dels Pressupostos Participatius 2018

l'Arboç 
Tots els veïns majors de 16 anys empadronats al municipi podran votar a través del web www.arbocencopina.cat o als punts de votació telemàtica habilitats a l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme, el Punt d’Informació Juvenil i la Biblioteca per decidir el destí de 40.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal per al 2019.

L’Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 10 actuacions sorgides de les propostes realitzades per la ciutadania i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament. Cada arbocenc pot escollir un projecte d’entre els 10 finalistes.

Quan puc votar? Del 9 al 19 d’octubre (ambdós inclosos) a través del web www.arbocencopina.cat o als diferents punts de votació telemàtica habilitats a l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme, i la Biblioteca. Qui pot votar? Totes les persones empadronades majors de 16 anys. En el moment de la votació cal identificar-se amb el DNI o NIE.

Llistat de propostes: Reformar íntegrament l’escola Sant Julià (el pressupost contempla la reforma total dels lavabos). Millorar l’accessibilitat per als vianants, cotxets i cadires de rodes. Condicionar els vestidors del pavelló. Inversió en la reestructuració de la senyalització del municipi. Per exemple, l’STOP que hi ha al final de la pujada de l’Av. de Sant Jordi, que hauria d’estar (per raons de visibilitat i de freqüència d’ús) situat a l’Av. del Priorat. Instal·lar un canviador de bolquers als lavabos de la biblioteca municipal. Posar una bústia a l’exterior de la biblioteca per retornar els llibres. Posar cortines al pavelló municipal per evitar reflexes solars quan s’estigui practicant esport (s’ha calculat per cobrir els grans finestrals que donen a la plaça). Aplicar millores al parc infantil de Santa Llúcia i al seu sistema de regadiu. Millorar els parcs i jardins del barri de la Cristalera. Renovar l’arbrat del parc de Santa Llúcia.

L’Ajuntament donarà compliment a les propostes guanyadores del procés El consistori ha fet una reserva en el pressupost municipal de 2018 de 40.000€ perquè els veïns i veïnes decideixin a quins projectes es destinen. En aquest sentit, l’Ajuntament es compromet a integrar en el pressupost les propostes més votades del 9 al 19 d’octubre.

Propostes (PDF)