Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Balanç molt positiu de la 3a Cursa / Marxa solidària contra el Càncer i la 1a Edició de la Kids Run Colors i Familiar de l´Arboç
Notícia

Balanç molt positiu de la 3a Cursa / Marxa solidària contra el Càncer i la 1a Edició de la Kids Run Colors i Familiar de l´Arboç

l'Arboç 
Gairebé 550 inscrits i 2501€ de recaptació en una jornada esportiva i familiar molt participada.

L’Arboç, 10 d’octubre. Gairebé 550 inscrits a la 3a Cursa / Marxa solidària contra el Càncer i la 1a Kids Run Colors i Familiar han fet que el centre de la Vila s’hagi omplert de corredors i famílies aquest passat diumenge al matí. Un èxit rotund que demostra la solidaritat dels veïns i veïnes de l’Arboç.

La 3a Cursa Solidària contra el Càncer oferia tres variants: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km i la novedosa cursa a l’Arboç, la Kids Run Colors i Familiar de 1 km que ha estat un èxit rotund. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa holi no competitiva que es podia fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una nova activitat per a poder gaudir del diumenge conjuntament tota la família.

Com ja es va informar, un dels objectius prioritaris d’aquesta cursa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Per això, tenint en compte que un 50% del preu de la inscripció anava destinat a la lluita contra el càncer, es van recaptar 2.501€, i el beneficiari serà l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç s’agraeix l’altíssima participació i la bona acollida d’aquesta iniciativa per part de tots els arbocencs.

Classificació Femenina: 1a: Montse Vega Muriana 2a: Susana Arenas 3a: Ana Rosalía Valle

Classificació Masculina: 1er: Marco Segura Martos 2on: Pol Jiménez Calull 3er: Jordi Guzman Pascual