Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´INSTITUT DE L´ARBOÇ GUANYA EL CONCURS "VIATJARIES?"
Notícia

L´INSTITUT DE L´ARBOÇ GUANYA EL CONCURS "VIATJARIES?"

l'Arboç 
Aquest curs 2010-2011 el Servei Jove Baix Penedès ha organitzat novament el concurs "ViatjarIES?", que pretén fomentar el coneixement de la comarca i potenciar la participació juvenil

Aquest curs 2010-2011 el Servei Jove Baix Penedès ha organitzat novament el concurs “ViatjarIES?”, que pretén fomentar el coneixement de la comarca i potenciar la participació juvenil. Aquest concurs va adreçat als alumnes de 4t d’ESO, per tal d’ajudar-los a finançar una part del viatge de fi de curs.

L’Institut de l’Arboç va poder accedir a la fase final, un cop superada la prova eliminatòria que consistia a recollir el màxim nombre d’anelles de llaunes de refresc en un temps límit. La fase final d’aquest concurs, en el qual van participar 20 estudiants i estudiantes i dues professores del centre arbocenc, es va celebrar el passat 28 d’octubre a les instal•lacions de Santa Maria del Mar.

Les diverses proves, relacionades amb l’àmbit cultural, gastronòmic, de salut i d’aventura, van acabar amb una gimcana a la platja. Al llarg de tot el matí hom va poder comprovar l’èxit de la iniciativa del Servei Jove Baix Penedès, reflectit en les cares d’il•lusió i entusiasme de l’alumnat dels centres que hi participaven. L’Institut de l’Arboç, doncs, es va emportar el primer premi dotat amb 600 euros.