Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • NotÝcies
  • 24 hores per a la segona Sant Silvestre SolidÓria Banyeres del PenedŔs - l┤Arboš
NotÝcia

24 hores per a la segona Sant Silvestre SolidÓria Banyeres del PenedŔs - l┤Arboš

l'Arboç 
Els participants que encara no hagin formalitzat la inscripciˇ ho poden fer fins a mitja hora abans de la sortida a les zones habilitades per a la recollida de dorsals.

Enguany ja sĺhan superat el nombre dĺinscrits de la primera ediciˇ.

La segona ediciˇ de la cursa/caminada Sant Silvestre SolidÓria serÓ demÓ una realitat grÓcies al Club Esportiu l'Arboš i els ajuntaments de l'Arboš i de Banyeres del PenedŔs. Una prova de carÓcter l˙dic i esportiu que unirÓ les dues poblacions. En aquesta segona ediciˇ, que serÓ de baixada, la sortida es farÓ desde la Plaša de la Vila de Banyeres del PenedŔs a les 17:00h i finalitzarÓ a les instal.lacions dĺInacua lĺArboš.

Malgrat que les inscripcions online ja estan tancades, l'organitzaciˇ ha reservat 30 dorsals per a aquells corredors que es vulguin inscriure a darrera hora. El preu de les inscripcions presencials, que es podran fer a les zones habilitades per a la recollida de dorsals, Ús de 14 euros. Els dorsals es podran recollir avui divendres 28 a l'Auditori de la Casa de Cultura (carrer Major, 37), de 17:30 a 20.30 hores, i demÓ dissabte 29, al Centre CÝvic de Banyeres del PenedŔs (Carrer Zaragoza s/n) de les 11:00h fins les 13:00h i de les 15:30h a les 16:30h.

Des de l'organitzaciˇ sĺanima a tots els ve´ns i ve´nes del municipi que participin i a aquells que no ho facin, que surtin al carrer per animar els corredors de la cursa. AixÝ mateix, recordem que tambÚ s'hi pot participar recorrent els mateixos 5 quil˛metres de la cursa caminant.

De cada inscripciˇ, 2 euros es destinaran a la compra de joguines pels nens de famÝlies sense recursos de l'Arboš i Banyeres del PenedŔs. Tots els participants rebran tambÚ una bossa del corredor/caminant que consta d'una bossa oficial de la cursa, una samarreta tŔcnica, coca, cava i avituallament.