Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El documental “26 d´abril, Play Again” es projecta a l´Arboç el proper divendres 29 de març
Notícia

El documental “26 d´abril, Play Again” es projecta a l´Arboç el proper divendres 29 de març

l'Arboç 
Un documental que tracta sobre la conscienciació social, la reivindicació d’un esport lliure de violència, l’amistat i també la superació personal.

Comptarà amb la presència del protagonista que en acabar respondrà les preguntes dels assistents.

Raúl Sánchez jugava de davanter al club de futbol del Lloreda i competia a la Lliga de l’Associació de veterans Vallès – Maresme. El 26 d’abril del 2014, durant el transcurs d’un partit, un jugador de l’equip contrari li va donar un cop de peu a l’esquena que el va deixar tetraplègic.

Just quatre anys després, el 26 d’abril del 2018, es va estrenar el documental dirigit pel seu amic Guillermo Cruz, realitzador i productor de cine. A “26 d’abril, Play Again”, en Raúl explica en primera persona com viu el seu dia a dia després d’aquesta agressió i com va de conferència en conferència explicant el seu cas per evitar que es torni a repetir. Una manera de narrar que fa que el missatge que vol transmetre arribi molt més als espectadors i ajudi a crear consciència i sobretot a reivindicar un esport lliure de violència. A la vegada, el film també vol posar de valor l’esforç i la superació davant d’una situació tan extrema.

El proper divendres 29 de març, a les sis de la tarda a la Biblioteca Municipal de l’Arboç podrem veure aquest documental. Abans, durant el matí es faran dues sessions pels alumnes de l’institut. Animem a tothom, especialment esportistes i també pares i mares a assistir-hi.