Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Oberta la inscripció de parades per la VIII Fira Modernista del Penedès
Notícia

Oberta la inscripció de parades per la VIII Fira Modernista del Penedès

l'Arboç 
En només 7 edicions s’ha consolidat com un referent de mostra temàtica al nostre territori.

Els propers 4 i 5 de maig la vila de l’Arboç celebrarà la vuitena edició de la Fira Modernista del Penedès. Un esdeveniment plenament consolidat, en tan sols set edicions, com un referent al nostre territori i com una de les millors fires de temàtica modernista de Catalunya.

Amb l’objectiu de consolidar l’èxit de la Fira, ja s’ha obert el termini d’inscripció de parades per participar en la propera edició de la Fira Modernista del Penedès. Totes aquelles persones i/o empreses que ho desitgin poden informar-se enviant un correu a: turisme@arbocenc.cat

Amb el teatre d’època al carrer enmarcat en el modernisme com a eix temàtic central, aquesta edició mostrarà els balls i la música llatina de l’època per commemorar els indianos de l’Arboç i tot el Penedès. Les previsions per aquesta vuitena edició són molt positives i s’espera reeditar el gran èxit, tant de públic com organitzatiu, obtinguts en la darrera edició.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.